Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

2022-05-02

A Chameleon Smart Home külpiaci expanziója a távol-keleti térségben

Az IGNIS Computer Kft, mint Konzorciumvezető, a Chameleon Smart Home Zrt-vel, mint konzorciumi taggal közösen valósította meg a „Chameleon Smart Home külpiaci expanziója a távol-keleti térségben” című, KKM/10497/2020/Adm. azonosító számú projektjét a Külgazdasági és Külügyminisztérium által meghirdetett 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 kódszámú pályázati felhívás keretében. A projekt 2020. júliusában kapott 7 680 000 Ft  vissza nem térítendő támogatást, és 2022. február 28-án zárult.

A pályázat célja az volt, hogy előmozdítsa a Chameleon külpiaci tevékenységgel összefüggő törekvéseit, hozzájáruljon többek között exportfejlesztés érdekében konkrét projekt előkészítése során felmerülő költségekhez. A Soft Landing VIP Online Program jelentős segítséget nyújtott cégünknek az ázsiai piaci jelenlét megalapozásához, azáltal, hogy programja tematikus, kifejezetten a proptech iparágban releváns szereplőkre fókuszált. A MAGIC MSH STAGE 0 programban (a MAGIC Akcelerátor Központ Malajzia legnagyobb startup hubja), három nap digitális bootcampen, két potenciális online üzleti meetingen és 30 nap online mentorship programon vettünk részt, melynek során olyan ingatlanberuházó, ingatlanfejlesztő, befektető cégekkel tudtunk közvetlenül kapcsolatba lépni, amelyek nyitottak voltak az új technológiai megoldások iránt. Nagy segítséget jelentett, hogy a SmartHub szakemberei rendelkeznek gyakorlati ázsiai üzletkötési és piaci tapasztalattal, follow-up technikával és állandó helyi jelenléttel a régióban. A programon való részvétellel a Chameleon lehetőséget és támogatást kapott a távol-keleti piacra jutás első lépéseinek megtételében, együttműködések, üzleti megállapodások megkötésében, amelyek elősegítik a Chameleon termékek exportját a régióban. A program során számos igen releváns beruházóval és egyéb üzleti partnerrel volt alkalmunk online találkozót tartani.

A projekt másik nagyon jelentős eredménye, hogy a projekt során elkészült számos jó minőségű, professzionálisan összeállított, teljesen egyénre szabott sales és marketing anyag a Chameleon-ról (brosúrák, flyer-ek, digitális marketing anyagok, videók, stb), amelyek lehetővé teszik a bemutatkozást, a cég és tevékenységének megismertetését a külföldi piacokon, digitális jelenlétet az online térben. A projekt keretében a Chameleon weboldala is megújult.

A projekt a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósult meg.


Ajánlott bejegyzések