Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Öntözés

Felmerül a kérdés, hogy miért nem elég egy egyszerű öntöző rendszer? Miért kellene rábíznom a növények öntözését egy okos otthon rendszerre? Azért, mert az okos otthon tudja mi történik a ház körül, így pl. nem fogja meglocsolni a gyerekeket, amikor a füvön fociznak, vagy esti grillezés alkalmával nem kell manuálisan kikapcsolni az öntözést, nem kell aggódni azon, hogy mi lesz a fűvel, ha elfelejted majd a party végén visszakapcsolni. Figyeli az időjárást, és annak megfelelően locsol. Beállítható, hogy melyik növénynek mennyi víz kell, automatikusan fagytalanít télen. Nézd meg milyen lehetőségeid vannak ezen a területen!
balcon.jpg

Balkonláda-öntözés

A balkonnövényeid egy növényszakértő törődését érdemlik, aki akkor öntözi őket, amikor arra szükségük van – mindig a megfelelő mennyiségű vízzel. A Chameleon ezt a munkát is magára vállalja.
garden.jpg

Kertöntözés

A kerted minden virága, cserjéje, fája (és a fű is) irigylésre méltó szépséggel hálálja meg az időjárással, napszakkal, talajnedvességgel összehangolt locsolást – aminek a pénztárcád is örülni fog.
irrigation.jpg

Öntözési képek

Ha segítesz egy kicsit a rendszernek, azaz megmondod, milyen növények vannak a kert egyes részein, azzal még szebb lesz a látvány, mert így minden pont annyi vizet fog kapni, amennyire szüksége van.
defrost.jpg

Fagytalanítás

A rendszer képes télen fagymentesíteni és automatikusan leengedni a vizet a kerti kutakból, hogy megvédje a vezetéket a fagykártól. Tavasszal, amikor a hőmérséklet megfelelő lesz, a rendszer újra kinyitja a csapokat, hogy a kerti kutak ismét használhatóak legyenek.
remote.jpg

Távoli vezérlés

Az öntözést bárhol, bármikor (akár az irodából, nyaralásról van a pirosnál várakozva) beállíthatod és ellenőrizheted – nemcsak gombokkal, hanem a hangoddal is.
chameleonController.jpg

Automatikus vezérlés

Bízz az okoskertészed szakértelmében és hagyd, hogy az időjárást figyelembe véve öntözze a növényeket, kertrészeket. Így olyan kerted lehet, amire a szomszédaid, ismerőseid elismerően néznek.
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.png Hagyományos kapcsoló
voice.png Hangvezérlés
application.png Applikáció
smart_watch.png Okoseszközök
timer_with_ai.png Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
reference.jpg