Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Chameleon okosotthon a hétköznapokban

Kevés gyártó figyel ma oda arra, hogy olyan okos otthon rendszert adjon a vevőinek, ami akár 10 év múlva is lépést tudjon tartani a technológia fejlődésével. Mivel otthont nem egy-két évre választ magának az ember, ezért a zárt rendszerekkel ellentétben, mi az integrációban hiszünk. Abban hiszünk, nem nekünk kell minden problémát megoldani. Egy stabil alap rendszert kell biztosítanunk, és kiválogatni azokat a piaci szereplőket, akik valami kiemelkedőt tudtak alkotni a saját területükön. Ezek integrációjával a felhasználóink egy végletekig rugalmas, jövőálló és funkció gazdag rendszert kapnak, amit hosszú ideig élvezhetnek otthonukban.
chameleon-okosotthon-chameleon-controller.webp

Megbízható kábeles megoldás

Otthonainkban a legfontosabb a biztonság és stabilitás. A Chameleon ezt nyújtja neked a karbantartás mentes, megbízható, mégis könnyen telepíthető topológiájú vezetékes rendszerével.
chameleon-okosotthon-fal.webp

Vigyázz, kész… Smart Home Ready

Tedd le a vállaidon lévő terhek egy részét azzal, hogy nem mindent egyszerre építesz ki és inkább a fokozatosság elvét követed. Mivel rendszerünk rendkívül rugalmasan bővíthető (nemcsak a saját eszközeinkkel), ezért lépésenként tudsz haladni a kedvenc funkcióid kiépítésével.
chameleon-okosotthon-idomegtakaritas.webp

Melletted leszek ma, holnap és 10 év múlva is

Bármikor, bármilyen funkcióval bővíthetsz. Ez azt jelenti, hogy „nem öregszem ki” és ha megtetszik egy újítás, nyugodtan összekötheted velem – legyen szó egy eddigi funkció felturbózott változatáról vagy egy teljesen új egységről.
chameleon-okosotthon-integraciok.webp

Te döntöd el, ki csatlakozzon hozzám

Megértem, ha nem szeretnél elköteleződni egyetlen márka mellett és ezt az elképzelésedet azzal támogatom, hogy különböző gyártók termékeit egyszerre kapcsolhatod hozzám – legyen az az iNels, az Apple HomeKit, a Loxone vagy Amazon Alexa.
chameleon-okosotthon-sporol.webp

Teszek róla, hogy spórolj

Mi tagadás, a hétköznapi luxust pillanatok alatt meg lehet szokni. Azt, hogy az árnyékolás egy gombnyomás, a felfűtött jakuzzi vár vagy reggel a kedvenc zenédre nyitod ki a szemed. De hosszútávon a kényelem mellett azt is megérzed, hogy spórolok a számláidon.
chameleon-okosotthon-kameleon.webp

Rugalmasan kezelem, ha váltani akarsz

Nemcsak a bővítésre van kismillió lehetőséged, hanem az egyszerűsítésre vagy a váltásra is. Az egyik funkció szimpatikusabb egy másik gyártónál? Vagy az egyiket nem használod ki és feleslegesnek találod? Hozzád alkalmazkodom és nem a gyártókhoz.
Ajánlatkérő

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Vezéreld ahogy kedved van, az idősebb családtagjaidnak pedig ugyanúgy megmarad a hagyományos kapcsoló
classic_switchs.webp Hagyományos kapcsoló
voice.webp Hangvezérlés
application.webp Applikáció
smart_watch.webp Okoseszközök
timer_with_ai.webp Automatizáció

Legnépszerűbb okos otthon funkciók

Lehet, hogy te is épp az egyiket keresed?
Nézd meg az összes funkciót