Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Energia

Vásároltál egy álló lámpát, de nem tudod integrálni a korábban kialakított világítási rendszerbe? Szeretnéd látni mennyit fogyasztanak az eszközeid? Nem akarod tele dugdosni a konnektort gyerek zárral? Intelligensebb megoldásra vágysz? Ha igen, akkor ez az energia menedzsment rész neked íródott.
connector.jpg

Konnektorvezérlés

Mostantól a lakásban lévő konnektorokat egyesével ellenőrizheted: látni fogod, melyik mennyit fogyaszt, tudni fogsz róla, ha bedugva maradt valami és szabályozhatod, melyik mikor kapcsoljon fel.
consumer.jpg

Fogyasztók vezérlése

Végre nem kell azon aggódnod, mi történik, ha eljöttél otthonról és bekapcsolva maradt a tévé vagy a vasaló, mert bárhonnan lekapcsolhatod őket – sőt, a rendszer szól, ha valami feleslegesen fogyaszt.
meter.jpg

Mérőórák távoli leolvasása

Olvasd le és ellenőrizd a villany-, a gáz-, és a vízfogyasztást a mobiloddal és kövesd nyomon a fogyasztásaidról készült statisztikákat – akkor és ott, amikor és ahol neked kényelmes.
remote.jpg

Távoli vezérlés

Akár nyaralsz, akár az irodában dolgozol a lakásod energiafogyasztását néhány mozdulattal ellenőrizheted és szabályozhatod – ehhez csak egy applikációra van szükséged.
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.png Hagyományos kapcsoló
voice.png Hangvezérlés
application.png Applikáció
smart_watch.png Okoseszközök
timer_with_ai.png Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
reference.jpg