Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Integrációk

A Chameleon a végeláthatlanan piaci versenygés helyett arra helyezte a hangsúlyt, hogy keresse meg a piac legjobb és legjelentősebb partnereivel a kapcsolatot és a termékeit integrálja be egyetlen homogén rendszerbe. Ezzel jelentős szabadságot adunk a felhasználóknak, akik kedvükre válogathatnak a különböző cégek nyújtotta eszközökből és funkciókból. Másrészt pedig jövőálló otthonokat adunk, amit évek múlva is korszerűek és biztonságosak maradnak.
Ha Chameleon rendszert telepít otthonába, akkor később bármikor dönthet úgy, hogy egy másik gyártó vezérlőjét, mobil applikációját vagy funkcióit használja. Ez a piac többi szereplőjével nehézkesen megvalósítható.
chameleon-okosotthon-applehomekit.webp

Apple

Az Apple Home Kithez rendkívül könnyen hozzákapcsolhatjuk Chameleon okosházunkat. Az alkalmazásba belépve egyszerűen csak elnevezzük az eszközeinket, és utána egy gombnyomásra kihelyezhetjük az új ikonjainkat az Apple telefonjainkra. A táveléréshez és az okos otthon központ feladatokhoz Apple TV-t ajánlunk.
chameleon-okosotthon-amazonalexa.webp

Amazon

Az Amazon Alexa integráció esetén az elnevezett eszközöket egy gombnyomással kihirdethetjük az Amazon Alexa számára. Jelenleg csak világítás vezérlést támogatunk.
chameleon-okosotthon-loxone.webp

Loxone

A Loxone okosotthon rendszerével lehetőség nyílik bonyolultabb logikák és automatizmusok és szabályok megvalósítására is a Chameleon saját, és más gyártók már hozzáintegrált eszközeivel.
chameleon-okosotthon-googlehome.webp

Google Home

A Google Home-mal egyszerűen kihirdethető eszközöket köthetünk össze. Egy falba épített kapcsoló például egy gombnyomás hatására ki tud generálódni a Google Home számára, így telefonból vagy Google Assistanttel el lehet érni azt.
chameleon-okosotthon-ngbs.webp

NGBS

A Chameleon képes kapcsolódni az NGBS termosztátokhoz, illetve az NGBS vezérlőin keresztül teljes fűtésvezérlési rendszerekhez is, elérhetővé téve azokat a többi okosotthon központ számára is.
chameleon-okosotthon-fibaro.webp

Fibaro

A Fibaro integráció esetén a Chameleon a Fibaro okosotthon központtal kapcsolódik össze. Lehetséges a Fibaro igényes megjelenésű vezeték nélküli eszközeit a Chameleon segítségével más okosotthon rendszerrel (pl. Apple Home Kit vagy Amazon Alexa) is összekapcsolni.

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.webp Hagyományos kapcsoló
voice.webp Hangvezérlés
application.webp Applikáció
smart_watch.webp Okoseszközök
timer_with_ai.webp Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
chameleon-okosotthon-referencia1.webp