Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Árnyékolás

Az árnyékolók vezérlése is az okos otthon egyik alap pillére. Ma már senki nem akarja az idejét azzal tölteni, hogy körbe járja a lakást lefekvés előtt és lehúzza a redőnyöket. A távirányítós redőnyöknek sem sok haszna van, mert ezeket is egyesével kell kezelni.
Ha okosan kezeljük az árnyékolókat, akkor a fűtést/hűtést is gazdaságosabbá tehetjük vele, ráadásul a betörök is kevésbé tudnak áthatolni a lehúzott redőnyös ablakon. Mennyivel más úgy ébredni egy lágy zenére, hogy a redőnyök fokozatosan 10 perc alatt húzódnak fel egyre több fényt engedve a hálószobádba. Hangold össze a Sirivel vagy az ébresztőddel! Nézd meg, milyen további lehetőségek vannak az árnyékoló vezérlésének az árnyékoláson kívül!
lighting.jpg

Redőnyvezérlés

A redőnyök automatikus vezérlése nyugalmat ad, mert bárhonnan be tudsz sötétíteni, hogy ne melegedjen fel a lakás, egy hirtelen jött viharban pedig gondoskodhatsz az ablakaid védelméről.
solarsail.jpg

Napvitorla-vezérlés

Ideje, hogy a napvitorlád mindig árnyékot vessen a kerti bútoraidra, ha hirtelen kisüt a nap és automatikusan behúzódjon, amikor váratlanul feltámad a szél vagy viharfelhők gyülekeznek.
shutter2.jpg

Függönyvezérlés

Az automatikus vezérlésnek az sem jelent akadályt, ha az árnyékolástechnikát függönyökkel oldod meg, amelyek szép keretbe foglalják az ablakokat, mert a rendszerrel ezeket is egyszerűen összekötheted.
shading.jpg

Árnyékolási képek

Elég, ha egyszer végiggondolod, milyen időjárásban, melyik napszakban milyen árnyékolást szeretnél és elmented – így később pillanatok alatt be tudod állítani a redőnyök, reluxák, függönyök helyzetét.
remote.jpg

Távoli vezérlés

Akár nyaralsz, akár az irodában dolgozol vagy a boltban állsz sorba az applikáciban pár mozdulattal beállíthatod, milyen árnyékolás fogadjon otthon – nemcsak gombokkal, hanem a hangoddal is.
chameleonController.jpg

Automatikus vezérlés

Állítsd be, mikor érsz haza, mikor boruljon sötétségbe a nappali, a konyha vagy a hálószoba, a többit pedig bízd a Chameleonra, amely mindent úgy csinál, ahogyan azt előre megadtad.
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.png Hagyományos kapcsoló
voice.png Hangvezérlés
application.png Applikáció
smart_watch.png Okoseszközök
timer_with_ai.png Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
reference.jpg