Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Chameleon a mindennapokban

Sokan azt gondolják, hogy az okos otthon valójában egy táviránytó, amivel távolról vezérelhetjük otthonunkat. Pedig az okos otthon igazi erőssége pont abban rejlik, hogy levesz a vállunkról egy csokor unalmas, ismétlődő feladatot ami 2-3 egymást követő külön-külön eseményből áll. Ezek az élethelyzetek, amikor több egymástól független esemény egyidejű kezelésével megoldhatjuk a megszokott és unalomig ismételt feladatokat.
night.jpg

Éjszakai mód

Gombnyomásra bezáródó ajtók, lehúzódó redőnyök, elalvó fények és kellemes hőmérséklet, éjszaka pedig visszafogott világítás, ha felkelsz – az éjszakai funkció ezt mind tudja.
went.jpg

Elmentem mód

Amint becsukódik mögötted a kapu a lakásod gondoskodik a saját védelméről, és éberen figyeli, mi történik körülötte: szól, ha vihar jön, be akar menni valaki vagy nyitva maradt egy ablak.
holiday.jpg

Nyaralni mentem

Te csak szervezd meg az utazást, pakolj be a bőröndödbe, az otthonod takarékos (és biztonságos) működtetését pedig bízd a Chameleonra, aki tárt karokkal, kellemes hőmérséklettel vár haza.
automation.jpg

Mintha otthon lennél

Az otthonodban akkor is zajlik az élet, amikor hosszabb ideig távol vagy, mert a jelenlét-szimuláció a szokásaid szerint irányít egyes funkciókat (így véd a betörésektől).
cinema.jpg

Mozi a nappalidban

Mostantól gombnyomásnyi távolságra lesz tőled a mozi: a világítás, a redőnyök, a mozivászon a helyére kerül, majd életre kel a kép-, és a hangtechnika, miközben kényelembe helyezed magad a kanapédon.
party.jpg

Party time

Találd ki, milyen világításba akarod öltöztetni a buli idejére a házad (kívül-belül), egészítsd ki az olyan apróságokkal, mint a redőnyök helyzete vagy a zene, és létre is hoztad a parti üzemmódot.
storm.jpg

Vihar közeledik

Ezentúl abban a nyugalomban nézheted a viharfelhők gyülekezését, hogy a lakásban biztosan le vannak engedve a redőnyök és be van húzva a napvitorla (mert a rendszer mindezt automatikusan megcsinálja).
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.png Hagyományos kapcsoló
voice.png Hangvezérlés
application.png Applikáció
smart_watch.png Okoseszközök
timer_with_ai.png Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
reference.jpg