Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösen még jobb
épületeket hozhatunk létre

Smarthome Ready® megoldásunkkal nem kell
a jövőbeli tulajdonos fejével előre gondolkoznod
Ismerd meg részletesen
chameleon-okosotthon-partner.webp

Legyél a partnerünk

Soha nem volt még ennyire könnyű megtanulni egy okosotthon telepítését és programozását mint a Chameleonnal.
Nincs szükség programozási ismeretekre, kész elemekből válogathatsz ás építheted meg ügyfeled okos otthonát. Ha eddig még nem foglalkoztál okosotthon rendszerekkel, de érdekel a téma jelentkezz a lenti gombbal képzéseinkre, és tanuld meg a jövő technológiáját. Tegyél szert extra jövedelemre, bővítsd ismereteid. A képzést ajánljuk: villanyszerelőknek, gépészeknek, riasztósoknak és mindenkinek akinek műszaki érdeklődése van ezen a területen.
Képzéseink

Kiknek ajánljuk a Chameleont?

home.webp
Társasházak
Ingatlan beruházók és építtetők számára olyan társasházi rendszert dolgoztunk ki, ami képegy egy több ezer lakásos lakópark okosítására.
A rendszer egy kézbe tartja a fűtést és az okos otthon funkciókat. Mivel a Chameleon egy gyártó független rendszer, ezért nem a beruházó feladat kiválasztani a megfelelő megoldást, a vevő szabadon dönthet milyen rendszert szeretne az előkészített lakásokban. Az okos lakások egyre keresettebbek az ügyfelek körében, érdemes tervezni velünk már az építkezés elején.
office.webp
Irodák
Egy irodai alkalmazás során egészen más igények merülnek fel, melyekre speciális, irodai célra fejlesztett rendszerünk és funkcióink hatékony megoldást adnak.
Az irodai koncepciónk három fő területre fókuszál: munkavállalók kényelmének és hatékonyságának fokozása, az érkező ügyfelek elkápráztatása (ügyfél presztizs fokozás), energia megtakarítás. A jogosultság kezeléstől az utolsó távozó funkcióig széles palettát biztosítunk irodák részére.
hotel.webp
Hotelek
Hotel funkcióink segítségével az érkező vendégek extra gondoskodást kapnak pihenésük idején.
A hang vezérlés, a gyönyörű világítási képek, az éjszaki mód, az okos beléptetés és rengeteg biztonsági funkció gondoskodik róla, hogy a vendégek felejthetetlen élménnyel távozzanak. És arról is gondoskodik, hogy ne maradhasson nyitva csap, csak akkor legyenek felfűtve, lehűtve a szobák amikor foglaltság van. Járt már úgy, hogy odatette telefonját tölteni szobájába, lement egy jót szaunázni, és a telefon egy százalékot nem töltődött? Okos hotel esetén ilyen nem történhet, a beruházó mégis védve van az esetleges extra fogyasztástól.
Ajánlatkérő

Telepítő szemmel

Oldalunkon elérhetővé tettük azokat az információkat, amiből a szakemberek többet megtudhatnak a rendszerünk működéséről. Mivel a rendszerünk előre csomagolt és leprogramozott modulokból áll, így a kezdők is lépésről lépésre el tudják sajátítani az alapokat a letölthető dokumentáció alapján. Számtalan modul és programrészlet közül választhatsz, de ha nem találnád a megfelelőt, akkor sem kell kétségbe esned. Az integráció segítségével más okos otthon rendszerek felületei, funkciói is elérhetők a Chameleon hálózatán belül. A bonyolult és költséges csillagpontos rendszert a hagyományos villanyszerelési modell felé közelítettük, ezért a kiépítés jóval egyszerűbb mint más rendszereknél.További információ
chameleon-okosotthon-partner.webp

Miért Chameleon?

Vezéreld ahogy kedved van, az idősebb családtagjaidnak pedig ugyanúgy megmarad a hagyományos kapcsoló
opensource.webp Nyitott rendszer
technology.webp Jövőálló technológia
programming.webp Nem szükséges programozni
scalability.webp Skálázható
wired.webp Stabil, vezetékes kiépítés

A Chameleon velük is jól kijön

A Chameleon okos otthon rendszere nemcsak téged szeret, hanem más rendszerekkel is könnyen együttműködik
chameleon-okosotthon-apple-homekit.webp Apple HomeKit
chameleon-okosotthon-amazon-alexa.webp Amazon Alexa
chameleon-okosotthon-google-home.webp Google Home
chameleon-okosotthon-loxone.webp Loxone
Nézd meg az összes integrációt

A te okosotthon tanácsadód

barnabas.webp

Barnabás

Értékesítő – vállalati üzletág